Kauppalehden Menestyjä-yrityksen kriteerit

Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani

Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjä-sertifikaatti ennustaa myös tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa.

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka ovat saaneet Kauppalehti Tietopalveluiden analyysiyksikön Balance Consultingin Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä.

Menestystä mitataan kuuden eri osa-alueen pohjalta

Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuuden eri osa-alueen pohjalta: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Kultakin osa-alueelta yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, sekä omalla vertailutoimialallaan että koko Balance Consultingin tietokannan yrityksiin verrattuna. Malli on markkinoiden ainoa, joka on riskin tunnistamisen lisäksi rakennettu hyvien yritysten erottelemiseksi toisistaan. Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti eroaa luottoluokittajien antamista sertifikaateista. Menestyjäksi pääseminen edellyttää muutakin kuin hyvän maksuvalmiuden tai sen, että yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä.

Tarkista kuuluuko yrityksesi tai kilpailijasi Menestyjä-yrityksiin tutustumalla Menestyjä-listaan Kauppalehden nettisivuilla. Yksittäisen yrityksen menestyksen voi tarkistaa täältä.


Kauppalehti Menestyjä-sertifikaatti

Tilaa Menestyjä-sertifikaatti

Menestyjä-sertifikaatin mukana saat rahanarvoista analysoitua tietoa yrityksesi menestystekijöistä ja mahdollisista kehityskohteista.

Tilaa Menestyjä-sertifikaatti